Festivaler...

Festivaler. Vad är grejen? Jag förstår det verkligen inte. Min uppfattning (och alla som känner mig vet att om jag har bestämt mig för något så bara är det så. Speciellt när man får sina farhågor bekräftade om och om igen) av dem är att konstiga människor åker dit för att antingen supa, ta droger eller ha sex med främmande människor. Eller helst alla tre. Sen finns det några få stackare som åker dit för musiken. Jag vet att många där ute antagligen hatar mig för det jag nyss skrev och det jag kommer att skriva, men sanningen är den att jag ser och har nog alltid sett festivaler som hultsfred och roskilde som helvetet på jorden. Jag tycker att de är sjukt obehagliga och får rysningar så fort jag hör att någon frivilligt vill ta sig dit. Jag vet att det är ganska extremt, men jag är ganska extrem så det får vara.
     Jag har hört så mycket prat om dessa jävla festivaler nu, så jag kände att jag var tvungen att få skriva av mig lite, få ut lite av det hat jag känner mot dessa motbjudande tillställningar. Men det är väl tur att det är frivilligt och att jag slipper åka dit, får bara en så obehaglig känsla i hela kroppen när ens nära och kära utsätter sig för sådant där... Citat som "man måste ta en öl när man kommer dit, annars står man inte ut" och "Fan vad jag ska knulla" känns halvkul. Men självklart gör alla som de själva vill, men att ha sex med stupfulla främlingar i ett äckligt tält känns lite motbjudande tycker jag. Och att man måste supa för att stå ut får en ju att undra hur kul det egenligen kan vara där.. Då kan man väl lika gärna lägga pengarna på något man inte måste supa eller ta till droger eller vad fan man nu gör för at stå ut. Då stannar jag nog hellre hemma.
     Nej nu ska jag inte provocera mer, jag vet att de flesta inte delar min uppfattning. Ville som sagt bara skriva av mig lite, det är ju ändå min blogg. Alla som nu ska till någon festival i sommar, ha det så kul och var försiktiga!

Blondes have more fun

Två brunetter och en blondin sitter i väntrummet på mödravårdscentralen och småpratar om vilket kön de tror att deras barn kommer att ha.
- Jag kommer nog att få en flicka, eftersom jag låg underst när jag blev befruktad, säger den ena brunetten.
- Och jag tror att jag kommer att få en pojke, eftersom jag var överst under akten, säger den andra brunetten.
Blondinen lyssnar med växande oro på de andra och säger sedan med klagande röst:
-  Å nej, jag kommer att få en hundvalp!


NASA beslutade för några år sedan att skicka upp en blondin i rymden. Med sig på färden fick kvinnan en schimpans och en noggrann instruktion om att lyda de meddelanden som spelades upp när den röda lampan tändes. En timmer efter det att raketen lyft, tändes en grön lampa och en inspelad röst sade:
- Kontrollera farten, justera radiografen och släpp ut de retroaktiva regeneratorerna.
Schimpansen som blivit tränad att lyda rösten när den gröna lampan var tänd, utförde omedelbart alla operationer. Efter ytterligare en timme tändes den gröna lampan igen och rösten sade:
- Justera syretillförseln och kontrollera temperaturen.
Apan lydde återigen. efter ytterligare fyra timmar tändes den röda lampan och blondinen lyssnade med spänd förväntan. Det kortfattade meddelandet löd:
- Mata apan.



blond jokes cartoons, blond jokes cartoon, blond jokes picture, blond jokes pictures, blond jokes image, blond jokes images, blond jokes illustration, blond jokes illustrations


Förlåt, jag kan bara inte hjälpa det. Blondinskämt är roliga! Det bara är så. Och Norgehistorier och Bellman, men det är samma skämt, man byter bara ut offret. Jag kan lova att jag kommer att lägga ut fler skämt jag tycker är JÄTTEROLIGA, vare sig du tycker det eller inte.. Vänta bara =)

Imorgon kommer i alla fall Jimmy hem. Äntligen! Känns som att han vart borta ett halvår. Minst. Men nu är det snart över. Under lovet har jag mest pluggat utan att komma någonvart. Jättekul. Det som är bra dock är att jag i alla fall lyckats förstå den boken jag håller på att läsa i engelskan. Tog bara ett halvår, en halv bok och en halv internet-sida för mig. Snabbtänkt, eller hur? Jag kanske är mer blondin är jag trott innan ändå...
     Apropå blondiner. Jag måste få berätta för er vad jag sa till mamma förut idag. För er som inte vet det har jag ett väldigt svenskt utseende, speciellt förut då jag var blondare än vad jag är nu. Det är i alla fall så att jag är ganska bra på att luras. Jag har t.ex. lyckats lura i en hel konfirmandgrupp på 50 pers att jag hade en dotter på 2 år. Extremt kul. Men i alla fall så lurade jag i någon stackars krake (kommer inte ihåg när eller vem tyvärr) att jag var halvkines. Hur kul som helst. Har skrattat gott åt det där länge, vet inte hur jag lyckades, men på något sätt gjorde jag det i alla fall. Men jag kanske inte ska säga något, är ganska lättlurad jag med...

Nej nu är det sovdags. Ska upp och jobba imorgon. Känns extra kul eftersom jag fick löneförhöjning igår =) Woho!

Puss och kram, skumbanan!


He left...

Borta. Bara sådär. En puss (okej, några fler var det väl), ett "jag älskar dig" och ett "hejdå". Sen åkte han. Varför vill han till London när han kan vara hemma och plugga med mig? Det är ett mysterium för mig. Okej lite förstår jag det väl.. Men ändå! Jag vill också åka utomlands :(
Nej nu ska jag försöka vara glad för den lille mannen. Inte vara bitter. Jag kan, jag kan, jag kan. Sådär, nu kan jag. Istället för att ägna hela bloggen till bitterhet kan jag prata lite om hur skönt jag faktiskt har det nu. Har tagit med datorn utomhus och sitter i solen. Fåglarna kvittrar och jag har lov. Jag ska nog inte klaga. Ska träffa Maggi ikväll också, kanske dansa lite dansmatta och spela lite tv-spel? Har spelat VÄLDIGT mycket TV-spel de senaste 3 dagarna. Super mario 3 på nintendo, har ingen aning om vilken sorts nintendo det var. Det gamla iaf. Måste bara påpeka att jag är bäst, Jimmy blev till och med imponerad =)

           
Här har vi spelet, så ni vet vilket jag menar. Viktiga saker det här ;)

Påsk

Påskmiddagar i all ära, men hur blir det med min stackars lilla mage? Eller lilla och lilla, efter all denna mat så är den nog inte så liten längre... Vågar inte ens prova mina gamla lagade byxor... Nej fy, allt godis som numera fyller ut mina föredetta lösa mjukisar är inte så lockande längre. 3 påskägg och massa annat skit senare så är man inte längre en lika stort godisfantast.
    Men jag har i alla fall haft trevligt. Det måste ju räknas för någonting. I fredags var jag på påskmiddag hos Jimmys mormor, igår hölls den hos mig med min släkt, och idag stod Jimmys farmor och farfar för underhållningen. Jag och Jimmy tänkte att vi efter en helg av intenstivt frossande skulle röra lite på oss. Det gick sådär. När vi skulle studsa studsmatta gick min rygg av på mitten (bildligt talat, ifall ni inte förstod det...), när vi skulle kasta boomerang var Jimmys mycket bättre än mig, så då var ju inte det roligt. När vi skulle skjuta pilbåge så var jag för svag. Inte heller roligt. Så äntligen! Kasta pil. Äntligen något jag är bra på och tycker är kul. Men då håller sig inte Jimmy till reglerna och grinig som jag är börjar jag tjura. Grinolle. Så det slutade med att vi gick in och kollade på film. Så mycket för den kaloriförbränningen.

Dagens uppenbarelse är iallafall att vi upptäckt att jag är bra på att kasta stenar på träd. Woho, vi har i alla fall hittat någonting! Man får glädja sig åt det lilla när man ingenting har...

Nu tänkte jag gå och lägga mig, men morgondagen tänkte jag spendera genom att hitta något nytt att vara bra på. Önska mig lycka till!
Natti natti

RSS 2.0