Think positive, think positive, think positive

Ja okej jag ska inte klaga. Satt just och läste en artikel i DN där de påstår att i Iranska lagar gäller "I avsaknad av bevis ger en särskild paragraf domaren rätt att döma enligt sin "intuition"." Artikeln handlar om hur kvinnor och män (främst kvinnor såklart) stenas till döds, utan en rättvis rättegång pga pengabrist. Artikeln handlar säkert om mycket mer än det, har bara läst t.o.m. andra paragrafen, men vart lite sur på mig själv för att jag sitter här och grinar när typ 95 % av jordens befolkning har så sjukt mycket större problem än mig. Mitt största problem just nu är ju liksom att jag är trött, och jag tänkte ändå troligtvis sluta snart. Med det sagt tänker jag fortsätta tjura. Ha en bra dag.

Trött..

Åh jag är så trött. Nu jobbar jag 6 dagar i veckan, oftast endast 5-6 timmars pass som tur är, men denna vecka har det redan blivit två 10 timmarspass och det är än så länge bara onsdag. Känner mig bara så trött. Nu vill jag inte mera. Jag vill hem och sova. Halvtimma kvar på denna dag. Yeey. Sen är det upp och börja jobba klockan 9:00 imorgon bitti igen. Lillplutten fyller i alla fall år imorgon så det ska firas, och sen har vi varit tillsammans i en (hel) månad på fredag. Det känns bra det i alla fall. Jag är dessutom nyvaxad och blev erbjuden ett nytt jobb som faktiskt verkar kul idag, så jag bör väl egentligen inte klaga. Men vafan, man kan inte alltid vara på topp. Det är ändå en dålig dag idag.

Nu har jag en kund. Den enda på 10 minuter.

Grattis till mig!

Idag fyller jag 19! Stort grattis till mig själv. Hoppas att ni inte glömmer att gratta och att ni redan köpt en jättestor, jättedyr och superfin present till mig :D

Sellout

Nu sitter jag här på apoteket igen. Om det fortsätter vara så här lugnt lär jag vara en ganska aktiv uppdatera från och med nu. Men vi får väl hoppas att det inte är fallet, för då kanske jag inte har något jobb kvar. Jag får väl göra lite smygreklam nu, om ni vill slippa köer och få excellent service bör ni besöka apoteket i mörby c :)

Snart ska jag och Marcus förhoppningsvis åka till Tekniska museet, måste bara tjata lite till på honom :) Gratis nöjen är de bästa nöjena. I alla fall när man inte har några pengar :)

Grattis

Grattis i efterskott kära Sandra!
Igår fyllde nämligen min kära lillplutta 19 år, hon börjar alltså bli gammal. Vi skulle fira det med picknick, vilket vi också gjorde - ett tag. Men då det spöregnade och åskade bestämde vi oss för att åka hem till värmen hemma hos mig istället. Där spelade vi guitar hero - jag var bäst såklart - åt tårta (mycket god, rosa prinsesstårta inhandlad av Henke) och spelade flipperspel - jag var bäst igen. Enligt mig i alla fall.
Nu sitter jag på jobbet, inte så mycket kunder så jag har tid att skriva lite här. Idag jobbar jag till 19 och börjar 9 imorgon bitti så det lär väl inte bli så mycket annat gjort idag. Marcus kom förbi mig en stund imorse efter sin körlektion och följde mig till jobbet, jättemysigt. Han skulle till stan för att köpa en födelsedagspresent till den bästa tjejen på hela jorden. Gissa vem ;)
För alla er som av någon anledning jag inte vill veta av glömt när min födelsedag är så är den på lördag. Vilket datum det blir får ni klura ut själva.

Nej nu ska jag göra mig värdig min lön :)
Puss&kram

Katt&råtta

Har, precis som lovat, inte bloggat särskilt mycket. Och på detta vis kommer jag fortsätta, åker nämligen till Danmark imorgon. Kommer hem på fredag, och jag lär väl inte direkt vara på blogghumör då. Så absolut tidigast lördag blir nästa gång. Eftersom jag ska upp klockan 4 i natt är jag inte jättesugen på att blogga nu heller. Så ni får inte så mycket mer än det här. Men nu vet ni i alla fall att jag är bortrest. Kom ihåg: När katten är borta dansar råttorna på bordet... (Vilket är helt ok, bara jag får höra detaljerna när jag kommer hem)

Spookie

Sophie vet allt innan det händer. Det är läskigt. Ville bara få det sagt.

RSS 2.0