Tack!

Ja igår var man på tegel. En viss Susanna släpade dit mig, med löftet att om jag kom skulle jag få höra ALLT om hennes sjukt pinsamma lördagskväll. Jag bestämde mig i alla fall för att vara nykter, så att jag kunde ta bilen dit. Eftersom jag var lite halvotaggad (detta förstörde nämligen mina planer på att sitta hemma och kolla på hela Gossip Girl säsong 1 och äta torkade fikon och aprikoser), bestämde jag mig för att ringa min kära partypingla till vän Sandra (gå in på http://snuttaan.blogg.se/ om ni vill ha en låååång redogörelse av hennes syn på kvällen) och erbjöd henne skjuts dit och hem. Hon tackade som en så bra vän hon är ja, så bar det av dit. Och jag var precis lika otaggad som väntat, om inte ännu mer. När vi kommer in vill jag då naturligtvis höra de smaskiga detaljerna om Sannas lördagskväll, MED DET FANNS INGA! Tro mig, jag gör bort mig mer än det där före frukost! Så då hade både jag och Sandra åkt dit helt i onödan. Tack för den, Sanna! Hon har dock lovat att kompensera detta på fredag, så bäst för henne att hon gör det! Det bev i alla fall en tidig kväll, eftersom ingen riktigt ville vara där. Och jag fick åtminstone ett avsnitt Gossip Girl, så jag ska väl inte klaga allt för mycket.

Tjingeling!

GRATTIS PAPPA!

Idag fyller min kära papsing 47! Grattis pappa! Av mig och lillebror fick han en skjorta från bläck och av mamma fick han en kostym (utvald av moi) av samma märke (tror jag). Har inte sett det på än (pappa jobbar idag = vi gick upp klockan sju = jag gick och la mig igen innan jag han se det på). Men det får jag nog ikväll :)

image122


I need a real man

Imorse var jag och mamma (oj vad jag pratar om min mamma hela tiden, har jag gått och blivit en morsgris?) på promenad. Det var jätteskönt, men den vart inte så lång. Vi hann i alla fall prata killar, och jag kunde än en gång skratta åt hennes ex, Bertil. Jag älskar dig, Bertil. Det låter det va? Men i alla fall så pratade vi om den perfekta killen för mig, och mammas kommentar var denna: "Men Sofia, denna gång ska du inte ha en nörd. Du behöver ju någon som kan stå på sig själv, och sätta dig på plats. Jag kan tänka mig de bråken! Det kommer att slå gnistor! Men sen kommer det bli väldigt passionerat!" Ja, hon har väl kanske rätt min lilla mor. En riktig man ska det vara, som vet vad han vill. Eller vad säger ni tjejer?

En dag på jobbet

Vad det är dött här. Sitter på jobbet, och det är inte en enda människa här. Då känner man sig ju nödvändig. Slutar om 45 min. Ikväll blir det påskmiddag med en liten del av släkten, ska bli mysigt. Påskharen (mamma) hade varit på cloettafabriken och köpt en massa godis till sina absoluta favoritbarn på hela jorden. Tråkigt bara att jag slutat äta godis. Har faktiskt varit jätteduktig i en hel vecka nu. Beröm till mig! =) Jag är verkligen en allt-eller-inget människa. Ska man göra någonting ska man göra det fullt ut. Annars kan man lika gärna lägga ner. Eller hur, mamma? ;)

Tack för den, televerket

Att en så bra dag kan bli så dålig. Jag som var på så extremt bra humör efter träningen med Sandrush och Maggvush. Tänker medan jag går hem att nu jävlar ska jag ta mig ett äpple och göra läxor, ska bli av med de jävlarna en gång för alla. Åtminstone en uppsats. Men vad händer? Jag kommer hem. Och det finns inte något äpple. Inte en enda jävla frukt fanns, eftersom den sista mangon hade någon lagt i den jävla salladen. Kalla mig bortskämd, men det värsta jag vet är när det inte finns den maten jag vill ha. Det kan få mig från det allra bästa humöret till en liten surråtta på två sekunder. Så där förstördes min kväll på ett ögonblick och jag har inte ens velat tittat åt läxböckernas håll. Är på så dåligt humör att det är lika bra att gå och lägga sig, finns ändå inget bättre att göra. God natt


Stay positive

Nu har jag suttit och gjort tabeller i 40 minuter. Jättekul. Ska ha boksamtal snart. Ännu roligare. Men jag ska inte klaga:

Dagens kloka ord: Jag var så dyster för jag hade inga skor, så mötte jag en man utan fötter


Frustration

Nu har det gått en vecka sen jag var i mitt rum senast. Eftersom vi håller på att bygga ett nytt badrum i källaren precis brevid mitt rum har de varit tvygna att plasta in dörren till mitt rum, så jag kommer inte in där. Det hade väl varit ok, om det inte varit så att de sagt att jag skulle kunna gå in i rummet, vilket innebär att jag inte tagit ut mina kläder. Det var nämligen så att de först sa åt mig att plcoka ut allt jag behövde för de närmaste 2-3 dagarna, så jag plockade ut lite kläder och lite sånt jag kunde tänkas behöva. När jag tagit ut kanske hälften av det jag ville ha sa de att de ångrat sig, jag kunde alltså bo kvar i mitt rum. Men tror ni inte att dörren står där inplastad när jag kommer hem från skolan, så jag ändå inte fick komma in. Ja, så nu står jag här med lite kläder och inte så mycket annat.. Tur för mig att jag hade så mycket i tvätten!

Jag är dessutom väldigt frustrerad på min mamma. Nu har hon bestämt att vi ska göra oss av med flipperspelet också, bara för att det inte får plats sen min lillebror fick trummor. Jahapp, så nu får jag lida för att han får nya, dyra saker. Det känns ju verkligen skitkul. Både biljardbordet och flipperspelet.. Tack mamma!

Rättelse

Rättelse från gårdagens inlägg: Jag ska ha Martin Rolinski från BWO också. Bara så ni vet =)

                                             image121

Why oh why?

Varför vann inte BWO för?? Sammanlagt ringde min familj 18 ggr på dem, och ändå vann de inte! Jävla skit! Aja.. Perelli låg på delad tvåa på min lista, tillsammans med Amy Diamond. Jag har börjat gilla den lilla tjejen, även om det är svårt att tro att hon är 16. Jag trodde fram tills igår att hon var en väldigt liten 13-åring, men det var tydligen fel. Men sjunga, det kan hon! Sitter och lyssnar om och om igen på dem, och självklart min Nordman. Jag älskar den låten, även om jag inte tyckte att den skulle representera Sverige kanske. Men Nordman kommer alltid att ha en speciellt plats i mitt hjärta, som flickidol han var :)
Björn Gustafsson var som vanligt bäst, jag ska gifta mig med honom någon gång. Honom och Karl-Petter såklart. Och Daniel Radcliffe. Hjälp vad jag ska gifta mig, tur att man får skilja sig nu för tiden. Trist förresten att Kristian Luuk var så sjukt tråkig igår, hade hoppats på mer från honom. Aja, man kan inte alltid ligga på topp!

Hoppetossa

Idag skulle jag ha gått på bio med mina älsklingar. Men så blev inte fallet. Några timmar innan vi skulle åka började jag känna mig alldeles yrslig och mådde illa. Då kändes det inte som någon idé att ta sig ut och göra någonting. Trist när man fått iobiljetter av sin käre far. Men nu mår jag bättre i alla fall, men tröttheten börjar ta sin rätt, så snart är det läggdags. Och för alla er som undrar hur jag ser ut när jag har Let's dance kväll med mamsingen och papsingen, nu behöver ni inte undra längre. Jag varnar er dock, det sker på egen risk. image120
The nightmares will haunt you forever

j*vla tjockis

Nu har jag bestämt mig. Jag ska skaffa experthjälp. Det här fungerar inte längre. Jag äter som en stor, fet gris, om inte mer! Igår smällde jag i mig två jättestora, grova mackor med ost, kalkon, paprika, sallad och tomat, en stor kopp té, ett ägg och två stora skålar fil till frukost, utan att bli mätt! Magen kurrade fortfarande och ville ha mer, jag slutade endast för att jag blev rädd för mig själv och tänkte att slutar jag inte nu kommer jag aldrig att kunna göra det. Det resulterade i att jag de närmaste timmarna klagade över hur hungrig jag var. Det är inte normalt. En 18-årig tjej ska inte äta så mycket. Alltså har jag bestämt mig för att köpa något slags hungerdämpande piller och hoppas på det bästa. Wish me luck :)

en dag är ni mina

Jag vill inte sova, så hur kan man bättre fördriva tiden än att spana in snygga killar? ;)

 

Och nej jag har inte gett upp Radcliffe. Hittade bara inte någon bild som gjorde honom rättvisa :)

jag hittades under en sten

Mina föräldrar har en tendens att skämta om att jag är en expert på att överdriva saker och ting, göra dem så mycket större än vad de egentligen är. Deras tendenser är väl inte helt outgrundade kan jag väl erkänna, men jag måste ju ha fått dem någonstans ifrån, eller hur? Jag satt och klagade över att jag hade ont i magen och mådde lite illa efter middagen tidigare idag, då jag får frågan jag alltid får när någonting är fel:"Du är väl inte gravid?"
"Nej mamma, nej pappa, jag har mens, jag kan inte vara gravid."
"Mamma hade mens när hon väntade dig."
"Jag har inte någon pojkvän heller.."
"Det kan ju vara jungfrufödsel, precis som för Maria!"
"Ja det verkar ju troligt, jag blir den nästa som genomgår jungfrufödelse, av alla miljarder människor som kunnat bli det sen Marias tid så blir det jag.."
"Ja någon måste det ju vara." 
"Ja men det måste ju vara jag, speciellt eftersom ni grundar det på så pålitlig fakta. Jag hade ju faktiskt lite ont i magen"

Och de tycker att jag överdriver saker?

Handfetisch

När man ändå är igång kan man väl lika gärna fixa händerna också? Därför köpte jag när jag var i centrum med Sandra igår Depends nagelstärkare, hoppas att den funkar. När naglarna är starka ska jag måla dem i någon fin färg, och så ska jag peela händerna, så de inte ser ut som de kärringhänder de gör idag. Måste naturligtvis börja smörja in dem ordentligt redan idag. Förhoppningsvis har jag vackra händer inom en månad :) Händer är verkligen viktigt. Jag kan kolla på en kille, som ser ganska medioker ut men har vackra händer, och tycka att han är het just på grund av händerna. Samma sak åt andra hållet tyvärr. Så därför tänkte jag att jag kan ju inte klaga på andra när jag inte lever upp till det själv. Så nu blir det ändring på det, vackra händer April 08, here I come :)


Blod, svett och tårar

Jag lever igen! Har precis varit och tränat på ett Friskis&Svettis pass, och snacka om att man blev svettig! Det bara rann, skönt att det inte var några snygga killar där ;) Det är när man tar i så där som man vet att man lever, och så känner man sig så där skönt trött och nöjd med sig själv efteråt. Hade tänkt skaffa gymkort på nJoy förut, men kommit fram till att jag ska skaffa gympakort på friskis istället, en fjärdedel av priset och jag kan träna 5 minuter från där jag bor. Super! Så nu är jag ett steg närmare min skitsnygga sommarkropp ;)


Bakis?

Nej nu får jag ta och ge mig, kan aldrig någonting bara vara lite normalt i mitt liv en liten stund? Det här var den första vita helgen jag haft på väldigt länge, och tro fan att jag känner mig bakis! Det har jag inte gjort en enda gång på det här året, men idag ska jag såklart göra det! Det sjuka är att Sarah som sov här också gjorde det, och allt vi gjorde var att äta sjukt mycket onyttigt (med stor betoning på både sjukt och mycket). Men ändå, bakis på choklad?

Annars så har jag och Sarah gjort en deal: sluta vara såna mesar! Ser vi en snygg kille på bussen ska vi, istället för att som i nuläget stirra ut genom fönstret, ge honom ett leende. Vi ska gå succesivt fram, och vem vet, någon gång i framtiden kanske man till och med vågar säga hej? ;) Nej men det är faktiskt steg 2 i vår plan.. ja vi får väl se hur detta går, jag är verkligen världens största fjolla när det gäller sånt. Men det är det ändring på!

Jag har dessutom kommit fram till att jag är trött på alla pojkvasker, jag ska ha en riktig man nu ;)


En man i min smak ;)


Bara för att jag är cool

image116 image117 image118image119

Har tråkigt. Så jag lägger upp bilder på mig och kändisar. Moget? Troligtvis inte. Uppiggande? Absolut. Lägg märke till hur nöjd jag är på bilden med Danny.

Jag är färdig

Äntligen klar med projektarbetet! Jag och Frida har varit jätteduktiga idag och skrivit klart uppsatsen som vi har som biprodukt. Hur skönt som helst! Nu är det bara lite smågrejer kvar. En sak mindre att tänka på! =)
Annars har jag inte pluggat någonting under lovet. Det suger verkligen, borde ha gjort det! Det tycker nog min kära lärare Eva också som jag träffade på tunnelbanan i natt, i ett inte så nyktert tillstånd. Mindre bra. Aja, ingen är perfekt! Nu har jag i alla fall raggat på en döv/stum kille, och det måste man ju ha gjort någon gång, eller hur?

RSS 2.0