I'm a better person

Äntligen över. Första arbetsveckan har kommit till ända, och äntligen ska man få pusta ut lite. Igår var jag så trött att jag somnade vid klockan 19, för att sedan bli väckt en halvtimma senare och då se ut som ett ufo resten av kvällen. Tyvärr så är det ingen överdrift, fick höra kommentaren ett antal gånger. Menmen, man kan ju inte vara snygg varje dag. Nu är det i alla fall helg, ska på födelsedagsmiddag hos Katja imorgon, men eftersom jag fortfarande är en liten fjärt så får jag inte följa med ut på krogen. Inte kul alls. Jag kan i alla fall glädja mig över att det bara är 20 dagar kvar tills jag också är en stor fjärt. Jippi! Nu när jag börjar bli stor har jag tänkt att jag ska börja bli av med alla de fobier jag samlat på mig under åren. I höst ska jag till Egypten och snorkla, för att bli av med min oerhörda rädsla för fiskar. Måste dock även komma på ett sätt att bli av med tång/sjögräs fobin också, är tacksam för tips. Jag kan dock stolt skryta om att jag tagit mina första trevande steg mot att bli av med min insektsfobi idag. Jag satte mig på rumpan i gruset och tittade på mask som höll på att åla sig framåt. Konstigt nog var det faktiskt lite intressant. Hjälp, det där trodde jag aldrig att jag skulle säga {om du just var en besserwiesser och tänkte att jag bara skrev det och inte sa det så sa jag det just för mig själv, bara för att irritera dig =)} men nu gjorde jag det i alla fall. Denna svarta mask var som en liten tjock kort mask först, men när han skulle ta sig framåt drog han ut kroppen så han blev en lång och smal mask istället. Tänk om jag också kunde göra så, jag skulle nog sträcka på mig hela tiden då. Eller kanske inte jämt, ibland skulle jag nog ställa mig framför spegeln och skratta åt mig själv. Masken var i alla fall ganska fascinerande.

Appropå maskar så tycker jag att det är dags att jag lägger upp en liten bild på Jimmy igen, han är aldelles för fin för att inte visas.


                                                                                              

Min älskling <3




När jag ändå håller på med bilder kan jag lika gärna lägga upp två fina bilder på Sandra där hon har sin jättesöta klänning på sig. Men sen är det dags för mig att sluta. Vi synes =)            
 

                    

Lillsandra =)


They say in heaven love comes first...

.

Orkar du?

Ja nu var det ett tag sen jag skrev. Skärpning! Men till mitt försvar har jag faktiskt haft en väldigt intensiv vecka. I måndags gjorde jag i och för sig inte så mycket, Jimmy skulle åka till ett ställe som jag inte ens förtjänar att nämnas vid namn, så vi kallar det X. Ja, dit skulle han i alla fall, så jag var med honom under kvällen, och solade på dagen. 

I tisdags var det bara att gå upp tidigt, dels för att Jimmy skulle packa klart, och dels för att jag skulle träffa Jeaninne, vilket var ett bra tag sen. Vi gick en långpromenad, med betoning på lång. Hela vägen från kragstalund till visinge, med endast ett stopp, då lilla Jeaninne bara var tvungen att köpa frukost. Att hon värdesatte sådana saker som mat när hon var med mig är fortfararande ett mysterium... 
     När jag och matvraket kommit fram till Visinge tog hon tåget in till stan och jag gick hem till Sandra och åt hamburgare (även vi icke matvrak måste ju få i oss någonting...), och sprang sedan till den älskade roslagsbanan och åkte till Täby centrum. Där köpte jag en parfym till min nära vän Maggi som skulle ha 18-års middag samma dag, och så fikade vi, och Henke tittade förbi. Sedan var det bara att stressa vidare och åka hem, byta om och ta sig till Maggi. Där var nästan bara människor från hennes klass, så alla internskämt om olika klasskompisar hängde jag väl inte riktigt med på. Men efter en stund så kom jag igång och hade riktigt trevligt. Dock så är jag fortfarande lite grinig på Linda, eftersom hon tog all rabarbersaft =(

För att gå vidare i veckans alla dagar så är vi nu vid onsdag. Då träffade jag Sandra igen, och vi satt ute i det halvfina vädret en stund, men vi växlade lite med att gå in. Det var inte så roligt att vara utomhus när man inte blev brun ;)
     Sedan åkte jag direkt hem till Cissi och slingade hennes hår. Vart extremt nöjd faktiskt, och det verkar som om hon också blev det, så jag hoppas att jag inte behöver skämmas :) För att bevisa hur snygg hon blev mste ni ju få se för- och efterbilder:

image9     image10

                 Före                                                   Efter



För er som inte fattat det är vi nu inne på torsdag. Då skulle jag upp en timme före tuppen (klockan sex) för att gå på Sophies skolavslutning. Hon går tyska skolan, och de är väldigt ambitiösa på sina avslutningar har jag nu fått uppleva. Det var väldigt mycket sång och musik, och lite prat, men jag satt mest och såg dum ut då, eftersom allt var på tyska. Under sångerna var jag dock glad i hågen och sjöng med för fulla muggar. Det var inte rätt och det var inte bra, men det var tyskt! Jag måste ju dela med mig av min relativt nyinlärda felgrammatiska mening "Du bist meinen kleinen wienerschtnitzel". Min favoritfras på tyska, och betyder "Du är min lilla wienerschnitzel". =)
     Efter avslutningen gick jag och Sophie runt lite i gallerian och jag hittade ett par gympaskor jag vill ha, jättesköna verkligen. Tror att jag ska ragga pengar av mamma till dem. Sedan byttes Sophie av med Paulina, som är stadsbi och faktiskt hittar där inne i den stora staden. Hon tog mig till ett jättemysigt litet fik på söder och bjöd mig på smaksatt skummad mjölk. Har aldrig druckit det förut, men det var riktigt gott! Där satt vi och pratade om allt mellan himmel och jord, eftersom det var ett tag sedan vi sågs hade vi mycket att prata om. Fast eftersom hon ska få en lite voffsing på måndag var det den hon mest hade i tankarna.
     På vägen hem fick jag för mig att ringa Frida och se vad hon hade för sig. Hon var helt ledig så jag passade på att smita in hos henne och äta korv och pommes frites. Mums! Alltid lika roligt att äta middag där, hennes familj har alltid de roligaste konversationerna. Denna dag var vilken korv som var godast och vad en av Owes (fridas pappa) gamla bekanstkap hette. Dock så var det inte Owe som gissade namn, utan det var Frida som gissade hej vilt.
     Jag och Frida provade även min nyinköpta läpppeeling. Den var jättehärlig och läpparna blev härligt återfuktade. Först var känslan inte så speciell, men läpparna har hållt sig lena sedan dess.
     När jag sedan bestämt mig för att åka hem kom Sophie till mig strax därpå. Vi skulle ha filmkväll och se på She´s all that som gick på 5:an då. Dock så var jag helt slut efter några intensiva dagar och somnar efter en timme och sover fram tills filmen är slut. Förlåt Sophie!

För att följa samma mönster så tänkte jag nu berätta om fredag. Då skulle jag träffa mamma och Simon på Synoptik i centrum, eftersom Simon ska få nya glasögon. Optikern var seg med att hjälpa honom att välja bågar så jag gjorde det istället. Vi valde ett par mörkblå, nästan svarta, bågar som var riktigt snygga. Var ovanligt nöjd med mig själv efter denna fina prestation. Efter det följde jag med mamma till jobbet och jobbade fram till 17. Sedan åkte vi hem och jag gjorde mig i ordning för att gå hem till Ebba som hade kubbturnering. När jag kom dit satt alla på filtar och njöt av solen och sällskapet. Jag och Maggi pratade sommar och planer och hade det trevligt. Kunde dock bara stanna fram till klockan halv nio då jag skulle vidare till Sara som skulle ha fest.
     När vi kom till Sara var det väldigt lite folk, så vi ringde några samtal så kom det genast fler. Det blev en lagom fest, men många var nog inte på något riktigt festhumör, så de satt mest och pratade med nya och gamla vänner. Jag och Sandra och även inslag av Peter följde inte strömmen utan dansade och hade det roligt. Det blir vad man gör det till. När vi skulle hem fick jag ta hand om Cissi som druckit öl fastän hon är allergisk. Vi åkte alltså hem till henne, och när vi kom fram mådde hon lite bättre så vi åt mackor och drack te. Sedan var det bara bums i säng.

image12

                         Sandra posar med Alex


För att kom till sluttampen, idag, så har jag mest slappat med Cissi. Efter en stund kom även Sandra och gjorde oss sällskap. De lagade lasange medan jag pratade i telefon, snacka om service! Vi har mest haft tjejsnack, med inslag av sminkning, mathandling och middag. Var jättemysigt och skönt att bara ta det lugnt. 

Sådär! Nu vet alla som orkade läsa igenom hela denna enorma text ungefär exakt vad jag gjort denna vecka. Jag tänkte att jag skulle prova på det med, så nu har jag det överstökat! Vi ses igen om några dagar!


RSS 2.0