Tips från coachen: Skjut inte upp saker

Skit också. Har sagt att jag ska ringa Norrtälje trafikskola minst 134 gånger nu, och så när jag äntligen masar upp min stora rumpa för att ta tag i det, har det stängt. Självklart. Och inte nog med det, det vankas nyår, vilket såklart innebär förlängd stängdhet. Kommer inte kunna få tag på dem förrän tidigast onsdag, och då börjar det bli lite bråttom (vankas även uppkörning. Hjälp!). Borde verkligen ha gjort det för länge sen. Tyvärr så ska man vara expert på att skjuta upp saker. Alla ska vi vara experter på någonting, och självklart väljer jag förseningar. Typiskt.


Korvskinnet

Nu kom det två inlägg precis in på varandra (istället för mina månaders mellanrum ni är vana vid), men det är mest för att jag försökte publicera det inlägget för någon dag sedan, utan att det fungerade så jag gjorde det nu istället. Så förvänta er ingenting! :)

Nu till detta inlägg i alla fall. Idag har jag övningskört mycket, började vid halv nio imorse och slutade för kanske en halvtimme sen. Under denna tid har jag hunnit skjutsa hem Sandra, skjutsa mamma till jobbet, åka till Norrtälje och köra runt lite där (och fika och köpa skor), och tillbaka till mammas jobb igen, där hennes två kollegor som är yrkeschaffuörer lärde mig att parkera bra. Det är inte alla som får ca 1 ½ timme att lära sig parkera med två experter, så det är jag mycket glad över. Lärde mig en hel del också, vilket jag är ännu gladare över :) På tal om glädje vill jag glädja er lite också, jag fick nämligen en ny dassbok i julklapp (jag älskar dassböckerna), vilken är proppad med roliga historier. Tänkte dela med mig med en jag läste förut:

Korvskinnet

Den medelålders mannen och kvinnan hade levt ihop i ett antal år. Men då mannen var av den kristnare sorten hade de aldrig haft sex med varandra eftersom han ville vänta tills dess de var gifta. Kvinnan däremot hade aldrig kunnat motstå frestelsen och hade vid ett flertal tillfällen varit otrogen mot sin livskamrat, som aldrig misstänkt någonting.
Nu hade de båda efter mycket om och men bestämt sig för att gifta sig. I samma ögonblick som det blev klart att de skulle gifta sig bestämde sig kvinnan för att aldrig mer vara otrogen mot sin man. Men senare samma vecka blev lusten för stor och hon bara måste få sig lite sängkammarvals. På krogen samma kväll träffar hon en lämplig danspartner som gör henne sällskap till ett  hotellrum. När de väl fått av sig kläderna och kärleksakten skall börja får kvinnan dåligt samvete. Hon tänker att det vore ju själva fan om man skulle gå och bli med barn eller få någon sjukdom nu strax innan bröllopet. Så hon säger vänligt men bestämt åt mannen att skall det bli något så får det bli med gummi. Mannen rusar genast ut till hallen för att kolla i plånboken, inga kompisar, han drar snabbt på sig kläderna och rusar ned till Statoil-macken.
     Men ve och fasa, alla kondomerna är slut. Mannen är alldeles för kåt för att ge upp denna kamp. Han ser sig omkring i butiken och ser att de säljer äkta renkorv, han tvekar en sekund men lusten tar överhanden.
     Mannen köper den korv som ser ut att passa bäst, skär av ena änden och gröper ut köttet så att bara skinnet blir kvar. Korvskinnet fungerar utmärkt som gummi och kvinnan märker ingen skillnad. Men när mannen har fullbordat sin akt och drar sig ur blir korvskinnet kvar. Besvärad av situationen beslutar sig mannen för att ingenting säga. Några dagar senare är det bröllop och den förväntansfulla äkta mannen skall på bröllopsnatten äntligen få komma till. Kärleksakten går som för alla nybörjare alldeles för fort, och när mannen drar sig ur har korvskinnet fastnat på hans snopp. Förvånat tittar han på sin lem och säger argt till sin hustru:
- Och vad skall detta betyda?
Kvinnan som vet hur lite mannen vet om sex finner sig fort och säger:
- Men det är ju min mödomshinna, du har tagit bort min oskuld.
Mannen tittar på korvskinnet igen och utbrister lyckligt:
- Vilken otrolig tur vi har, bäst före datumet är imorgon.

Tjuvlyssnat

Satt just och läste lite på http://www.tjuvlyssnat.se/, älskar den sidan, helt underbar. Kände att jag var tvungen att dela med mig med mina favoriter idag:

En hårresande tanke

Stora torget, Falun

Tjej 1: Vad tänker du på?
Tjej 2: Jo, du vet, det finns ju en sådan här sjukdom, där man får hår över hela kroppen.
Tjej 1: Aa?
Tjej 2: Om man fick ett barn med den sjukdomen...
Tjej 1 tittar frågande tjej 2.
Tjej 2: ...tror du man skulle få döpa det till Chewbacca då?


Kärleken är inte röd, den är död

Humlegården utanför Sturebiografen, Stockholm

Ett ungt par sitter på en bänk och myser. Helt plötsligt reser sig tjejen och börjar gå argt därifrån, killen följer snabbt efter.
Tjejen (upprört): Varför har du inte sagt något?
Killen: Men jag har ju alltid röstat på socialdemokraterna!


Kille 2: Lagt kort ligger!

Södertälje station

Två killar sitter och fikar på ett café, då två tjejer ~15 kommer in. En av dem är blondin, den andra brunett.
Kille 1 (pekar): Pax för blondinen!
Tjejerna vänder sig om.
Kille 1: Nej, jag ångrar mig!


Har även två egna tjuvlyssningar (okej då, jag var med i samtalet) som jag starkt funderar på att dela med mig på tjuvlyssnats hemsida:

Situation 1.

Tjej 1 (18). - Han är väl blyg?
Tjej 2 (18). - Nej det tar bara ett tag innan han kommer igång.
Tjej 1. - Men det är väl blyg?
Tjej 2. - Nej när jag tänker blyg tänker jag lång, smal och spinkig...

Situation 2.

Tjej (18). - Jag hatar när man går in i ett rum och ingen kollar...!

Julafton

Så äntligen var den efterlängtade dagen här. Julafton. Hos mig började den traditionsenligt med en julklapp i strumpan som hängde vid kakelugnen. Denna gång hade tomten lämnat en dassbok, vilket är mycket uppskattat då jag älskar dessa småtöntiga böcker :) Sedan var det lite städning och matlagning innan släkten kom vid tvåtiden. Lite glögg och pepparkakor (som jag naturligtvis inte rörde, jag behöver inte pepparkakor för att vara snäll), följdes, naturligtvis, av en timmes Kalle. Har i några år haft en Kalle-svacka, och inte uppskattat det så mycket som det verkligen förtjänar, men nu är jag på rätt spår igen och älskar de små filurerna i Kalle. Efter det var det julmat, vilket även det traditionsenligt tar alldeles för lång tid, med tanke på att julklappsöppningen är direkt efteråt. Jag fick många fina presenter, så jag är helnöjd. Nu sitter lillebror och kusinen och tittar på Simpsons filmen, och sa sedan prova Simons nya Guitar-Hero. Han har tjatat om det där spelet i hundra år nu så jag hoppas att han tycker att det är kul.

För att bryta jultraditionen lite grann måste jag bara dela med mig med dessa raggningsrepliker jag just läste. Jag tror inte att de funkar på mig med du kan ju alltid prova ;)

- Dina kläder skulle se bra ut i en hög bredvid min säng.
- Vill du se något växa?
- Kan du inte komma hit, sitta i mitt knä också pratar vi om första sak som kommer upp?
- Vill du dansa, eller ska jag gå och leka med mig själv igen?
- Du bruden, kom så går vi och gör lite barn!
- En kvinna frågar: Ursäkta, har du tiden? Du: Har du orken?
- Jag skulle se bra ut på dig.
- Man kan dö av sex... Vill du dö lycklig?
- Jag älskar varje ben i din kropp - särskilt mitt.
- Jag är ny i stan. Kan du berätta vägen till din lägenhet?
- "Ska vi trolla?" "???" "Vi går hem till mig och nuppar, sen försvinner du!"

Lördag på Candy - igen

     

     
Here we are now. Entertain us.

I lördags var vi på Candy igen, och det var precis lika lyckat denna gång. Tyvärr så, än en gång, vart det inte så många bilder. Kände dock att jag var tvungen att skrapa fram åtminstone åtta bilder, så det blev väl inte så varierade bilder. Kvällen började med att vi var några stycken hemma hos mig och förade och sjöng till SingStar. Jag var väl kanske inte den som fick högst poäng riktigt varje gång, men vi kan låtsas för tillfället att jag var nära :) Efter ett antal falska sångförsök gav vi upp och började köra sanning och konsekvens. Det var då det började hända grejer... Finns bilder, och t.o.m. videos, från detta, men för allas säkerhet sparas de i min dator tills vidare... ;) Sedan gick jag, Sandra och Sophie vidare ut medan de andra åkte hem. Inne på klubben var det inte mycket drag i början, men efter ett litet tag kom det igång och det blev riktigt kul. Jag både tror och hoppas att alla hade en bra kväll, och att vi gör om det fler gånger :)

Lördag på Candy

I lördags var jag, Sandra och Sophie på Candys. Där mötte vi upp några av Sophie och Sandras kompisar, och det blev hur kul som helst. Har faktiskt inte haft så kul på riktigt länge, så jag är helnöjd. Vart dock tyvärr inte så många bilder, hade så kul att man inte tänkte på kameran, så så missnöjd är jag nog inte ändå =)



   

     

RSS 2.0