I'm sorry

Nej nu får det vara nog. Killar är bara problem. Ska bli nunna, bara så att ni vet.

Annars vet jag att jag sa att jag skulle lägga upp bilder från skivan men det känns inte så aktuellt längre. Dessutom tror jag att alla ni som läser min blogg redan sett dem på facebook :) Annars kan ni gå in på www.studentmaklarna.se och gå in på Bibeltema - Garant så får ni se en del iaf :)
Nu är det bara några dagar kvar till studenten. Ångest på hög nivå. Ska bli sjukt skönt men stressen är lite jobbig. Mösspåtagning på onsdag. Kom på nu att jag inte köpt klänning än. Kanske är dags? Den ska firas genom att vi åker en tur med båt ut på skärgården. Låter jättemysigt jag vet, men inte för en som blir sjukt sjösjuk. Aja, får väl stanna nykter, proppa i mig piller och däcka på grund av dem istället.

Jag är fruktansvärt uttråkad. Vad kan man göra en söndagskväll då man egentligen borde plugga? Förutom att plugga då naturligtvis.

Livet leker

Idag är en bra dag. Det vet jag redan nu, och klockan är bara 09:00. Ska snart till skolan, hade tänkt att ta den tídigare bussen och pluggat i en halvtimme, men jag råkade tappa bort tiden och såg inte på klockan förrän 3 minuter innan bussen skulle gå. Så nu sitter jag här. Så även om dagen inte börjat särskilt bra (sov jättedåligt, blev jagad som vanligt), vet jag att den kommer att bli det. Jag är på bra humör i varje fall, för ovanlighetens skull :)

Bilderna från den bästa skivan någonsin (min såklart) kommer snart, förhoppningsvis i nästa inlägg :)
Ha de gött!

Nu räcker det

Nej nu får det fan ta och räcka! Jag orkar inte vara sjuk mer, det är inte roligt. Jag har just gjort mig en liten uppiggardrink gjord på hallon, blåbär, linfrön, turkisk yoghurt och mjölk. Linfrön ska ju vara så oerhört nyttigt och blåbär ska vara vara så himla bra mot förkylning. Så varför inte?
Min skiva är ju imorgon och då skiter jag fullständigt om jag så har brutit båda benen, då ska jag ha så sjukt kul! Nej nu ska jag sticka till skolan, yippiekayey!

Lillfia




Child (Aged 4-9 years)
Comment: You like to have things your way and are somewhat mature. You think the world revolves around you, but it's time for a reality check: It doesn't.

Mitt resultat från Facebook. Tyvärr slående likt mig...

Biltur

Usch så meningslöst. Jag har så många såna dagar nu för tiden. Tänker att nu jävlar ska här pluggas, men tror ni att det blir av eller? Självklart inte - jag äter hellre. Så jag blir både tjock och dum, jackpott. Har haft en kul grej idag i alla fall, när jag och Sandra hämtade upp mr X från Jacobsberg. Vi hittade inte, hade tryckt ut en (som vanligt) felaktig karta från eniro så vi gissade lite men det gick så bra så - eller vi kom i alla fall fram. Hemvägen gick superbt på grund av mitt excellenta lokalsinne. X var mycket tacksam, varsågod! Sandra hade nog jättekul, tror att hon är lite förtjust i X ;)

Pusspuss!

It's a new blogg in town!

Nu är det dags att Sophie får sin stund i rampljuset också, för tro mig, det har hon förtäjnat. Hon har nyligen startat en egen blogg : http://meromfia.blogg.se som kommer att handla om (surprise surprise) MIG! Är det inte underbart, nu får ni läsa om mig som jag anser mig vara, men också hur en av mina bästa kompisar ser på mig. Så snart vet ni allt om mig. MIG MIG MIG. Haha nej men nu ska jag tillbaka till den egentliga huvudpersonen i detta inlägg: Sophie.

Denna lilla ängel är fejktysk, och är väldigt söt på ett eget litet Sophie-vis. Hon gillar älgar (jag vet) och att skratta åt extremt tråkiga saker (hon gillar ju mina skämt liksom). Hon är väldigt duktig i skolan, när hon vill. Ibland orkar hon dock inte och ägnar lektionerna till att skratta åt talet fjorton (jag vet - igen). Är någonting riktigt roligt kan det råka komma tandkräm över hela datorskärmen (ni förstår varför va?). Man vill alltså hålla sig undan när hon skrattar. För övrigt så är hon en väldigt lyckligt lottad ung dam - det måste hon vara eftersom hon, liksom jag, aldrig vinner på Triss (något vi skrapat varje månad sen augusti 2006). Det är så jag vet att hennes kärlek till mig är stark. Börjar hon vinna får jag väl tänka om. Nej nu ska ni inte få veta alla smaskiga detaljer om denna snygging, there's more to come.

To be continued...

image131
Här är snyggingen <3

Sandra Haag (jag vet att jag är en härmapa =) )

VAD HAR HON FÖR ÖGON FÄRG:
Blågröna (jättefina!)

KLÄDSTIL:
Mode, genomtänkt :)

HAR HON KLIPPT SIG NGN GÅNG:
Ja

HAR HON PIERCAT SIG:
Yes, både öronen och naveln. Hade i näsan förut men den tog hon bort. Värsta bruden ju!

DRICKER HON:
Bara på fest. Vad jag vet om i alla fal..

RÖKER HON:
Inte så länge jag har något att säga till om

VAD HAR HON FÖR MOBIL:
Sony Ericsson

VAD VILL HON BLI NÄR HON BLIR STOR:
Något kreativt, typ designer av något slag.

HAR HON NGN/NGR SYSTRAR:
Nej men en liten lillebror (okej såå liten är han inte då)

VAD ÄR HENNES FAVORITMAT:
DONKEN!!

VAD TROR DU HON SKULLE GÖRA IFALL HON FICK EN MILJON:
Köpa en massa småsaker och sen ångra sig? =P

VAD BRUKAR HON GÖRA EFTER SKOLAN:
Gymma och träffa kompisar, helst mig.

VAD BRUKAR HON GÖRA PÅ HELGERNA:
Festa och umgås med moi!

VAD HAR HON FÖR MUSIK SMAK:
House

HUR BLEV NI VÄNNER:
Genom konfirmationen, fast det var en liten segstart men så fort vi kommit igång fanns det ingen hejd på oss =)

HUR GAMMLA VAR NI DÅ:
14?

VAD BRUKAR NI SKICKA SMS OM:
Dirty business ;)

ÄR HON BEROENDE AV NGT/NGN:
Mig! Och kanske cola och donken då

VAD KALLAR DU HENNE:
Snuttan, pluttan, sandrush, Sandris (och en massa inte lika söta smeknamn =P)

VAD KALLAR HON DIG:
Fisan främst (hoppas att hon inte försöker säga något med det...) 

VARFÖR KALLAR DU HENNE DET:
För att jag älskar henne så mycket och kärt barn har många namn

VARFÖR KALLAR HON DIG DET:
...?

IDROTTAR HON:
Ja på friskis, så om ni vill se en snygg tjej svettas vet ni vart ni ska...!

VAD HAR NI GEMENSAMT:
Båda gillar mig?

HAR HON BDB:
Det låter som en sjukdom så antagligen

HÅRFÄRG:
Brunett för tillfället, men hon är ganska ombytlig :)

VAD HAR HON FÖR SYSSELSÄTTNING:
Spana på killar ;)

BESKRIV HENNE MED TRE ORD:
SASSA BRASSA MANDELMASSA =D

VILKET ÅR ÄR HON FÖDD:
1989, 5 dagar innan mig (gamling)

GILLAR DU HENNE:
Varför tror du att jag dedikerade ett helt blogginlägg till henne för?

Gå in på http://snuttaan.blogg.se/ för att se denna snygging :)

Huset

Sandra var vild den kvällen =)


Gårdagen började med att man gick upp klockan 06:00 för att hinna vakna och äta bra frukost innan högskoleprovet (som f.ö. gick ok. Inte super, inte sämst). Provet slutade 16.15, så då blev jag hämtad av mamma och lillebror, för att jag skulle hinna göra mig iordning innan middagen hos Jackie. Jag blev naturligtvis sen, men det kunde inte hjälpas. Där var det i alla fall jättemysigt, och vi (Jackie, Sandra, Veronica och jag) och lagade mat tillsammans och förade. Sedan drog vi till det nyöppnade Huset i Gamla stan. Det var ett sjukt bra ställe, med bra musik och bra folk. Vart en lyckad kväll, men det vart inte så många bilder dock.

Woho

Ja hörrni, nu är det bara en dag kvar till högskoleprovet. Detta innebär att jag nu ska äta middag för att sedan gå och lägga mig. Måste vara pigg imorgon, och det är jag definitivt inte nu. Ska äta middag hos Jackie på kvällen imorgon, för att sedan dra ut, troligtvis till Huset. Hoppas att det är bra. Nu ska pappa (äntligen) fixa vårt nya modem, vi kanske får ett fungerande internet för en gångs skull? Min mobil dog idag så nu är jag inte anträffbar. Kul att allting fungerar så bra för mig just nu...


Onsdag

Jag vet att det varit lite tomt på bloggfronten på sistone, men jag menar, det har ju varit lov. Någon måtta får det vara. Men nu är skolan tillbaka, och alltså likaså jag. Påsken har varit slapp, inte pluggat så mycket som jag borde (inget alls om man ska vara petig), inte tränat som jag borde (varit lite bättre på den fronten) men tittat alldeles lagom mycket på Gossip Girl (hela säsong 1, mer än en gång). Jag är nöjd. Nu ska jag snart till skolan och jobba på projektarbetet. Förhoppningsvis blir vi klara med projektrapporten idag, och det vore verkligen hur skönt som helst. På lördag är det där förbannade högskoleprovet. Vill inte, vill inte, vill inte. Provade att göra ett prov hemma här om dagen, och det är riktigt pinsamt hur det gick. Aja, jag får väl se det som en övning och som ett överbevisande att man inte är så smart som man trodde... ;)

Off to school. See ya!


RSS 2.0